+32 (0)3 345 02 91 Ma - Vr: 09:00 - 17:00 Sint-Bernardsesteenweg 1122, 2660 ANTWERPEN, BELGIË
Gecertificeerd
VCA
De Beste
#1 in België
Nummer #1
Leverancier in regio
Offerte aanvragen

Diensten

Industrieel schilderen

M&M Intergroup voert dagelijks industrieel schilderwerk uit voor opdrachtgevers in de (petro-)chemische industrie, tankopslag, food- en zuivelindustrie, machinebouw en scheepsbouw en andere productieomgevingen waar de hoogste eisen worden gesteld aan veiligheid, kwaliteit, flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en service.

Interieur schilderen

Van traditionele en effen schilderwerken tot de meest verfijnde en hedendaagse decoratieve technieken, alles is mogelijk. Ook voor het schilderen of beitsen van alle houtwerk maakt M&M Intergroup graag een voorstel.

Bovendien kunt u bij M&M Intergroup terecht voor alle plafond- en wandrealisaties. Gaande van het vlakplamuren en klaarzetten van gyproc, het vlakplamuren van gepleisterde wanden en plafonds, egaal afschilderen tot het plaatsen van verschillende decoratieve technieken.

Klusjeswerk

Zoekt u de juiste vakman voor uw klus? M&M Intergroup brengt u in contact met vakmannen om de opdracht tot een goed einde te brengen. Klik op ‘Contact’ en vraag gratis en geheel vrijblijvend uw klus. Wij nemen vervolgens contact met u op. Om de juiste offerte te bekomen, is het belangrijk dat u een uitgebreide omschrijving van de opdracht neerschrijft. Vergeet zeker niet elementen als prijs, afmetingen, foto’s van de situatie ter plekke etc. uit het oog.

Afbraakwerken

Een industriële hal afbreken? Een rijwoning midden in de stad slopen? Schoren van te behouden gevels? Een brug met de grond gelijkmaken? De binnenkant van een gebouw strippen?

Voor al je afbraakwerken ben je bij M&M Intergroup gerust van een correcte uitvoering binnen de vooropgestelde deadline.

Een aannemer is in te schakelen voor grote en kleine afbraakwerken, voor eenvoudige binnenafbraakwerken en voor complexe afbraakwerken bij asbest. Bij het slopen van een huis, schuur of aanbouw is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan. Alleen dan weet u zeker dat er geen grote beschadigingen ontstaan aan omliggende gebouwen of percelen.

Grote afbraakwerken besteedt u best uit aan een vakman om problemen te voorkomen. Hieronder vallen verschillende werkzaamheden, zoals de afbraak van woningen of industriële panden. Als deze afbraak niet zorgvuldig wordt uitgevoerd dan zijn er vervelende gevolgen.

Gyprocwerken

M&M Intergroup is de specialist voor het uitvoeren van al uw gyprocwerken in en rond België. Wij voorzien ook eventuele isolatiewerken die voorafgaan aan het plaatsen van de gyproc. Zo staan wij in voor het totaalpakket indien u graag uw zolderruimte, muren of plafonds wil laten isoleren en afwerken met gyproc.

Gyproc zorgt voor een modern en strak resultaat en is zeer veelzijdig. Vandaar dat gyproc de meest voor de hand liggende oplossing is bij verscheidene renovatieprojecten.

Stoomreiniging

Wil je effectief en hygiënisch oppervlakken reinigen met minimaal tot geen chemieverbruik? Stoomreiniging kan je hierbij ondersteunen! Er wordt nauwelijks tot geen chemie gebruikt, waardoor het grondwater niet wordt verontreinigd. Stoomreiniging reinigt veelal effectiever dan de traditionele reinigingsoplossingen en heeft een desinfecterende werking. Stoom is ook zeer geschikt voor het reinigen van moeilijk bereikbare plekken en het schoonmaken van naden en voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan productiemachines in de foodindustrie, sanitaire ruimtes en grootkeukens in de horeca en interieur en exterieur van auto’s en campers.

Droogijsstralen

De toepassingsgebieden van droogijsstralen zijn bijna eindeloos. Zelfs hardnekkige stoffen zoals vetten, oliën, lijmen, voedselresten of verf kunnen worden verwijderd. Droogijsstralen kan voor veel meer toepassingen worden gebruikt dan men in eerste instantie zou denken. Het droogijsstraalsysteem kan eenvoudig worden aangepast om enkele van de moeilijkste materialen en oppervlakken te reinigen zonder schade aan te richten.